Biblioteca Centrală a Academiei de Studii Economice

 

 Baza de date Euromonitor Passport

 

Academia de Studii Economice din București beneficiază de acces la platforma de date Euromonitor Passport, un produs Euromonitor International (www.euromonitor.com), servicii achiziționate în cadrul proiectului Creșterea capacității de cercetare  în domeniul economic  prin dezvoltarea  de infrastructuri de cercetare  transdisciplinară (CERTRAN).  

Accesul online se asigură din campus ASE pe bază de IP instituțional și din afara campusului prin serviciul acces mobil (autentificare pe platforma www.e-nformation.ro/login) pentru 6 luni începând cu luna noiembrie 2019.

 

 

 
  • studii de piaţă
  • statistici economice, demografice
  • rapoarte (pe ţări sau regiuni)
  • prognoze
  • analiza mediului de afaceri
  • profile ale unor companii
  • rapoarte sectoriale 

Link de acces: https://www.portal.euromonitor.com/portal/magazine/homemain 

 

Ghid utilizare: https://go.euromonitor.com/rs/805-KOK-719/images/Passport-User-Guide.pdf

 

***

 

Acces mobil la baze de date full-text, bibliografice și bibliometrice, serviciu disponibil pe platforma E-nformation

e-nformation

 

Anunțuri

 
 
ASE București beneficiază de acces la platforma de reviste CEEOL (Central and Eastern European Online Library) (februarie-decembrie 2020) și la platforma de informații specializate Audit Analytics - Modulul Audit & Compliance (februarie 2020 - ianuarie 2021). Pentru detalii și acces: http://www.biblioteca.ase.ro/index.php/61-resurse-electronice/resurse-ceeol și http://www.biblioteca.ase.ro/index.php/62-resurse-electronice/resurse-audit-analytics.
 
 
 
***  
 
ASE București beneficiază prin proiectul CERTRAN de acces la baza de date de jurnale JSTOR - Business Collection III & IV (24 luni) și platforma de date Euromonitor Passport (6 luni) începând din noiembrie 2019. Pentru detalii și acces: https://www.jstor.org/ și https://www.portal.euromonitor.com/portal/magazine/homemain.
 
 *** 
 
 
 
 

Orar

Program Biblioteca:

08.30 - 20.30