Biblioteca Centrală a Academiei de Studii Economice

CEEOL - Central and Eastern European Online Library

 

Central and Eastern European Online Library (CEEOL) este o bază de date internațională recunoscută național.

În CEEOL se regăsesc documente indexate integral din domeniul științelor umaniste și sociale ce provin din Europa Centrală de Est și de Sud-Est. Colecțiile includ surse în limba maternă din și despre științele umaniste și științele sociale din Europa Centrală, de Est și de Sud-Est sub formă de articole de reviste academice, cărți electronice și literatură gri.

Domenii acoperite de CEEOL: științe politice și științe sociale, economie, cultură și societate, drept, istorie, arte plastice, literatură, lingvistică, antropologie, filosofie, religie etc.

Platforma CEEOL conține circa 2.250 de titluri de reviste SSH (Social Sciences and Humanities) din 34 de țări, cu 638.000 de articole publicate în peste 30 de limbi. Circa 30% din articolele incluse sunt publicate în limbile engleză / germană / franceză.

Numărul revistelor din România se ridică la 492 de titluri cu peste 120000 de articole indexate în CEEOL, inclusiv reviste editate de Academia de Studii Economice din București.

Perioadă de acces: 11 luni (februarie-decembrie 2020)

Platforma CEEOL se poate accesa din Intranet, dar și din afara campusului utilizând serviciul de ACCES MOBIL (pentru creare cont accesați: http://www.e-nformation.ro/join-us)

* Contul de Acces Mobil deja creat pentru resursele ANELISPLUS furnizate de E-nformation este valabil și pentru platforma CEEOL.

 

Accesul se face la următoarea adresă web:

https://www.ceeol.com/

***

 

Acces mobil la baze de date full-text, bibliografice și bibliometrice, serviciu disponibil pe platforma E-nformation

e-nformation

 

Anunțuri

 
 
ASE București beneficiază de acces la platforma de reviste CEEOL (Central and Eastern European Online Library) (februarie-decembrie 2020) și la platforma de informații specializate Audit Analytics - Modulul Audit & Compliance (februarie 2020 - ianuarie 2021). Pentru detalii și acces: http://www.biblioteca.ase.ro/index.php/61-resurse-electronice/resurse-ceeol și http://www.biblioteca.ase.ro/index.php/62-resurse-electronice/resurse-audit-analytics.
 
 
 
***  
 
ASE București beneficiază prin proiectul CERTRAN de acces la baza de date de jurnale JSTOR - Business Collection III & IV (24 luni) și platforma de date Euromonitor Passport (6 luni) începând din noiembrie 2019. Pentru detalii și acces: https://www.jstor.org/ și https://www.portal.euromonitor.com/portal/magazine/homemain.
 
 *** 
 
 
 
 

Orar

Program Biblioteca:

08.30 - 20.30