WORKSHOP MASTERCLASS Scriere și publicare academică

Cursul gratuit MasterClass de Scriere și Publicare Academică este organizat de compania Enformation, furnizor al serviciilor de acces la literatură științifică și este destinat exclusiv instituțiilor membre Anelis Plus în baza acordurilor de publicare încheiate în 2024.

Info: Sala de Periodice (0116), 24 aprilie 2024, 11.00-14.30

Detalii și înscrieri: click aici

*********

SESIUNE DE INSTRUIRE RESURSE ANELIS PLUS

Asociaţia Universităţilor, a Institutelor de Cercetare – Dezvoltare și a Bibliotecilor Centrale Universitare din România - Anelis Plus în colaborare cu E-nformation, vă invită la sesiunile de instruire interactivă cu tema: „Acces electronic la literatura științifică pentru susținerea și promovarea sistemului de cercetare și educație din România”. Sesiunile de instruire sunt gratuite și se desfășoară în sistem online pe platforma Zoom. Participanților li se va elibera un certificat de participare care va putea fi descărcat din secțiunea Profil Instituțional – Certificate de participare.

Programul sesiunilor: click aici.

*********

OPORTUNITĂȚI DE PUBLICARE OPEN ACCESS

Alternate text

Transformative Agreements (TA) Awareness events

Asociaţia Universităţilor, Institutelor de Cercetare-Dezvoltare şi Bibliotecilor Centrale Universitare din România - ANELIS PLUS şi editurile colaboratoare oferă oportunitatea publicării Open Access utilizând APC-rile incluse în noile contracte de acces. Consorțiul AnelisPlus este negociatorul contractelor transformative pentru Resursele Electronice de Informații (EIR). Pentru mai mulți furnizori de EIR, AnelisPlus a negociat (cu Elsevier, Wiley, Springer Nature, RSC, IOP, IEEE, Cambridge) o eliminare completă a taxelor de publicare Open Access pentru membrii consorțiului său.

Detalii aici.

REFINITIV LEARNING CENTER

Refinitiv a lansat în 2022 un nou portal de training - Learning Center: https://www.refinitiv.com/en/learning-centre

Noul portal oferă traininguri live sau video preînregistrate cu diferite teme de interes, chiar și în limba română.

Certificări Eikon: click aici